On
Anotace: Nevim co dodat...........
Temnotou rozsvěcuje světlo,
a vodu hasí sto sáhů nad zemí,
jeho ráj jmenuje se peklo,
sebevraždu jen skokem z přízemí.
Čím lehčí břemeno tím těžší má krok,
všechny šance zahodí,
už padesát let žije jen rok,
zemře dřív než se narodí.
Komentáře (0)