Tobě...zpověď...lásce....
Anotace: Já jsem takový smolař:)
Cítím tlak té díry
Pod žebry a hrudní kostí
Možná se to týká srdce?
Vlastně určitě...
Ach jo...
Proč já?
Co se to stále děje?
Není to fér...
Tak nějak víc vědět
Anebo něco mít
A nevědět pak vůbec nic...
Můj život je obyčejná houpačka
Dvě pevná lana a jedna dřevěná deska
Přivázaná ke stromu
(ta je nejhezčí)
A houpe se a houpe...
Ale je dost velká pro dva ne?
Tak proč pořád sedím sama?
Pojď si sednout ke mně
Bude sranda
Budeme se houpat spolu
A spokojeně se smát...
V životě se má člověk bavit
Houpačka jako z pouti
A na kolotoče můžeme zajít
Mám je ráda...
Ale Tebe mnohem
Mnohem
Milionkrát
Víc
Jako nic...
A Ty nevíš nic.
Víš?...
Komentáře (0)