není mu do radosti "........
smysl ,smysl děníí........."není mu do radosti "........
¨
čkání a práce spojuje nás
práce a čekání slibuje nám
překvapení krás
putuje knám s nelibosti
nelíbí se to už nikomu
řítí se to k nám a ke všemu
jen se tak posadit
a počkat
jen si tak bdít a sečkat
nevím kolik času mám
nevím kolik ho rozdám
ale.....
sem tady leč vyčkám
¨
jsem strom kterého chcou pokácet
nikomu nerozumím
v tenhle život v tom se plácat
plakat
jsem v uvrhnutí
¨hloupým pírkem ke strhnutí
proto tady jsme aby ...aby jsme si mohli možná jen postěžovat
život je jen o tom a by jmse o tom mohli uvažovat
je o přátelství ,lásce,pokoře,a tvrdé realitě
ale
ale
ale přesto chci tě... tak to je muj život ..hledám tě
najdu tě a já to víím
Komentáře (1)
Komentujících (1)