Mám známého hastrmana,
poručím mu bez váhání,
aby začal neprodleně
s decentním zachraňováním...
určitě zvládá i umělé dýchání...
nebo bys radši byl křísen od baby??
:o))
30.10.2006 11:17:00 | Cecilka
Ty neumíš plavat?
Či nezvládáš potápění?
Tak potom je tvé "smím prosit?"
doopravdy na zvážení...
;o))
30.10.2006 10:18:00 | Cecilka
A kdybys byl amuletem,
na srdci bych tě nosila...
třeba proto, abych se přes
tebe zlobě bránila...
;o)
05.10.2006 13:13:00 | Cecilka