Anotace: Kdo má strach odhalit svou nahotu, ať nečte!!!! Kdo je pobouřen, ať docela klidně odhalí své holé nitro.
Sbírka: Otevřu Ti, Tvá Sezam...
To je, Mirko, jedna z Tvych nejlepsich her se slovicky a myslenkami zaroven, co jsem u Tebe nasel!
22.11.2007 00:23:00 | Špáďa
To byl pokus o co?Je to nijaké a o ničem,zapoj trochu fantazii a víc slov.
03.10.2006 21:45:00 | falbala
Já ne!!! To jen TY!!! TY!!! TY!!!!
Já nemyslím na hambatou nahatost! Myslíš, že nahota je lepší než nahatost? Já raději upřímnost!!! Posílám docela nahatý, tedy upřímný pozdrav...a předpokládám, že víš o tom, že vůbec není hambatý!!!
03.10.2006 18:32:00 | Mirka Hedbávná
Prosím o nemlžné čtení, i když pod oparem...promiňte mou trofalost, když upozorňuji na znovu zbrklé a méně taktní čtení byť Nahaté hry!!!! Pěkný den.
03.10.2006 17:11:00 | Mirka Hedbávná