Chmýří
Anotace: z kolekce básní: Za okrajem sešitu
kam miřím?
kam míříš?
vzduch šíří
let chmýří
sny víří
netopýři
tiše kříží
noční tíži
oči výří
lpí na kříži
v popel zhoří
sny se boří
na dna moří
se pro ně vnořím
kam míříš?
kam mířím?
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)