Díky, díky a slibuji, že každý večer před spaním,
přečtu si básničku tvoji, co sílu mocnou mi dá,
snad lehce "vajíčkem" kouzelným se obalím,
zvenčí zlo mne nenapadne, no, to bude paráda!!!
09.10.2006 14:26:00 | Ledňáček
Mít to své "vajíčko",
být žloutek malý,
tohle je základem
každé ochrany
proti všem nedobrým
myšlenkám šedým...
sám sebe ubránit
uměním cenným...
:o)
04.10.2006 20:55:00 | Cecilka
právě ses probudil, vypadáš líp
když neseš v obalu ochranu, klid,
myšlenky neseš si silné a upřímné
štěstí sis zašeptal, sobě i pro jiné
J.C.s
04.10.2006 20:48:00 | j.c.