Děkuju za komentáře, avšak nečekám, že tuhle báseň někdo pochopí. Dala jsem ji sem jenom kvůli Jitřene...berte to tak.
04.10.2006 09:58:00 | Isobel
No nevím, teď si říkám že jsem asi neměl hlasovat. Je to pěkné, ale něco mi tam nesedí.
Jinak dík za koment, opravdu takové oči nemám. :)
04.10.2006 06:54:00 | Mácha
je to jako bych se ocitnul v jiné době,ale možná je tam víc veršů,ale tím neříkám že je to špatný,chtělo by si nechat něco v rezervě pro nějakou povídku.
03.10.2006 18:58:00 | Lipschowski