Hvězdička
Anotace: Můj první výtvor :)
V dálce svítí hvězdička,
Podívej!Je tu jen pro Tebe,
pošle ti sladký polibek z nebíčka,
až tě z toho zima rozzebe.
Dívá se ti do očí,
přitom pohladí tě na víčka,
teď už je ti teploučko,
roztomile červenají ti líčka.
Běž už spinkat,vždyť v postýlce máš měkkoučko.
Komentáře (0)