Matýsek
Anotace: náš milovaný králíček :)
Běloučké bříško vystavuje,
potom z bobečku něco vytvaruje,
nakonec čůránkou nám obrázek namaluje.
Má rád oříškové tyčinky,
pak v pokoji cvičí a zvedá činky.
Je to malý,krásný králíček,
naše sluníčko,zlatíčko prostě mazlíček.
Komentáře (0)