Je to hezké... Jen mě to nepřipadá tak harmonické, jako ty předchozí. Tamto prostě na sebe navazuje jako provazy. Prostě ta slova za sebe patří. TAdy bych řekla, že jsi sem tam udělala malinký uzlík. Ale je to hezké:)
25.06.2009 09:22:00 | Luccissek
Je to moc krásné a divím se, že ještě nikdo jiný - kromě mne - nereagoval...
16.10.2006 18:34:00 | Aro