Zlost
Anotace: takový výkřik do tmy
Zalepený oči hněvem,
zuby skřípající před nepřítelem.
Z přísné čáry mezi dvěma rty,
krutá slova, jak revolver nabitý.
A střely ostré, tělo vrtající,
zlost jak láva bobtnající.
Navždycky udusit tu strašnou sílu zla v sobě,
zabít, zabít tu krutost vládnoucí dnešní době!
Zabít, zničit sebe sama!
Jen tak můžu být rázně potrestaná!
Komentáře (2)
Komentujících (2)