Nedokončená

Nedokončená

Anotace: .....

Osud na mě míří mečem,
srdce klade hlavu na špalek,

chtěla bych vrátit prohru smečem,
ale míč pomsty letí do dálek...

Poddávám se hrozným křečem,
proti času však není lék...

Když po pás v blátě svůj život vlečem,
nezbyde smíchu víc než brek...
Autor Kristl, 04.10.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...pěkná,ale oprav si prosím - smíchu -

04.10.2006 17:42:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel