Anotace: tez psal ve skole.(dneska kdyz hrala sirena), je to kratke. omlouvam se za chyby
Za chyby se neomlouvej, radši je oprav. Kdybych chtěl být sarkastický, napsla bych, že stačí přehodit všechna i/y. Že tam má být Satanovými, jsem pochopil až na třetí přečtení. Jistě jsi to myslel dobře a upřímně, ale básnička mi přijde strašně povrchní a popisná.
05.10.2006 08:33:00 | JardaCH