Puzzle
Anotace: pokud to chce někdo hodnotit...musí to číst pomalu a přemýšlet u toho!
Báseň je názor
a vyjádření svých pocitů
navzdory tomu,
že je nikdo nepochopí.
Názor je báseň
a vyjádření svých myšlenek
navzdory tomu,
že je nikdo neuslyší.
Báseň je pocit
a vyjádření svých názorů
nazvdory tomu,
že s nimi nikdo nesouhlasí.
Myšlenka je báseň
a vyjádření svých básní je důležité,
navzdory tomu,
že se vůbec nerýmují!!!
Komentáře (0)