po dlhsej dobe som si nasiel cas na liter a tesim sa ze su tu od Teba tak pekne basnicky :-)
05.10.2006 19:43:00 | richchie
neuvidis nikdy vice jeho oci,kdyz stale usinas v jeho stinu.muzes mit cokoliv,ale ty jsi sama.nepospichej,i kdyz bys mela.v tehle dlouhe noci tve unavene ruce neudrzi vic nez jednu dlan...
05.10.2006 11:31:00 | fiXXXer