To je paráda. Máme doma čtyři malé osmáky, přijeď potřebujeme rozdělit holčičky a kluky.
11.10.2006 21:22:00 | kouzelníček
Tak tohle je parádní básnička...Jsem rád, že jsem si jí nechal nakonec.
Přeji krásné dny plné kouzel a zázraků.
Co študuješ?
10.10.2006 16:11:00 | kouzelníček
každý potřebuje nějaký ten únik:)a když nemůžu utéct a schovat se s dobrou muzikou tak píšu nebo maluju:)
07.10.2006 21:27:00 | Jats
Znám samotu. Je tím co trpělivě poslouchá hlas myšlenek a šeptá do ucha to co chceš slyšet. Je věrná, neboť vždy zůstane jedinou, kdo s tebou zůstane, když tě všichni opustí. Samota tedy není zlá, je spíš jakýmsi domovem tvého Já. Nebo to nedává smysl?
07.10.2006 20:18:00 | PUERO
Samota je rozhodně krásná, pro mě nejen někdy, ale dost často. Výborně, drahá!
05.10.2006 08:00:00 | smudlinek