Chtěla bych umět nosit krásné prádlo,
abys při pohledu na mě praskal jako obinadlo.
Krásný krajky, hebkost sama,
tanga s volánkama...
Podprsenku, která světlo tvých očí propustí,
jako tma dálková světla,
chtěla bych umět nosit krásné prádlo,
v kterém bych jenom kvetla.