Snesl se sen
Anotace: ... nejen slova i sny se opakují ...
Šeptal mi,
zůstaň, tma nás zahalí
spočinem bez zábran
Mysl plní přání
mnoho otevírá bran
Hladil mě,
svým, srdcem i duchem
spánek to dovolil
Zakopl o zem,
nehasil co nespálil
Komentáře (9)
Komentujících (8)