Anotace: ...
Myslenku mas dobrou ale chybi tomu stava, melodicnost,metafory .Ani jako volny rym se mi to nepovedlo pochroupnout, zapracuj vic na sobe.
17.07.2007 08:21:00 | carodejka
Mně tam chybí nějaká perlička (originalita), ale jinak nemám co vytknout. Škoda, že mi tohle téma moc nebere...
05.10.2006 16:14:00 | Smilník