Proč do nebe?
Ležíš před domem,
hledíš do země,
proč tímto způsobem,
odešla jsi ode mě.
„Miloval jsem tě“!!!!
Toť má slova pro tebe,
a znovu, znovu se ptám,
proč odešla jsi do nebe.
To ne vítr, ale ty,
kdo osudné okno otevřel,
proč v dopisu stálo,
že já na tebe zanevřel?
Vždyť já tě miloval!
Proč, proč do nebe?
Komentáře (0)