Nejlepší přítel
Nejlepší přítel ti ve všem pomůže,
pro tebe udělá vše,nic ho nevzmůže.
Nejlepší přítel tě nikdy nezradí,
když nevíš si rady,vždy ti poradí.
Co víc než nejlepšího přítele si můžeme přát?
On nás má rád,
co může,chce mi dát.
Někdo vymění ho za lásku,
to neměl dělat,měl na očích snad černou pásku?
Lásku ztratíš,nejlepšího přítele nemůžeš,
pokud to tvůj nejlepší přítel je...
Komentáře (0)