Klidný pracovní den
Anotace: dneska už to neuspěchám :-)
Všichni dělaj a jen já si sním
o klidném dni pracovním.
Klávesnice kolegů cvaká jako šílený průvodčí
a já si říkám, že kolem práce svět se netočí.
Vidina víkendu v zamlženém oparu
po boku divoké tchýně,
ale mě to teď nerozhodí,
pracovní tempo je spíš víc a víc líné.
Jako obloha ubrečená je má nulová nálada,
jen si blázni makejte,
mě práce může vylézt na záda.
Všichni dělaj a jen já si sním
o klidném dni pracovním...
Komentáře (3)
Komentujících (3)