Je zase hezky, je zase zle
Je zase hezky, je zase zle,
měsíc svítí, ale slunce ne.
Je radost bolest, co jednou skončí
kapka letargie je psaní zvenčí.
Je zase hezky, ale jiný je čas,
a noční andělé do snů vezmou nás.
Je zase hezky a (mysl) z lásky opitá
-
a opojení zase po chvíli utichá.
Je zase hezky,ale není to ono,
už 20 let si přeju mít okno.
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)