Anotace: Malá fantasie...
Jediný tvor v mém ponurém světě
motýlek smrtihlav na zdi mi visí.
S mým zdravím to vypadá bledě,
až umřu z mého života zmizí.
02.01.2008 13:08:00 | jehlaspichlas
Třeba ta tenká prosba k uším nedolétla...
však kdyby jiné smysly vnímaly,
s ohněm by se nestřetla...
někdy jsme příliš upřeni
na cestu jedním směrem...
a pěšinky, navádění
jiné vnímat nesvedem...
Máš tady hodně... :o)
10.10.2006 20:50:00 | Cecilka