Bota-nic
Jsem prostý badatel rostlin-botanik
Jsem chud jak blázen
Chodím naboso,prostě bota-nic
A vše je tak prosté,jak prostě zdá se mi
Už posté,že rostou rostliny na Zemi
Vřeten trs
Otep zmrz
Dexempo truhla
Tam hlína se sypá
V truhlik pak hnípá
By rostlin moh vzrůst
Komentáře (3)
Komentujících (3)