Theilisthee
Anotace: zase něco normálního
Recesisté klidisté pučisté a munisté
Tropisté a neuristé botisté a trikisté
Mauretany nuisté
Nudestany mauristé
Sitosisté věšisté paristé a numisté
Onysté a nanysté kabisté a čepisté
Bolisté a peristé
Neperisté hvajlisté
Komentáře (1)
Komentujících (1)