Tak se do toho netlač, nejhezčí díla vznikají spontánně! Já si klidně počkám...:-)
10.10.2006 16:37:00 | Isobel
Rád bych, rád, ale na noční mě nic zatím nenapadlo, nebo jo napadlo, ale musím to dát nějak dohromady, tak přiští noční to sepíšu. Tzn. zítra. Doufám, pokud nebude moc velkej chaos. Ale nevím, nevím.
10.10.2006 13:55:00 | Mácha
Tak jsem si kvit! :-)Znovu jsem si četla JSEM a pořád mě to dostává...A ten konec je úplně nejkrásnější...Ještě aspoň jednu takovou! :-)
10.10.2006 13:26:00 | Isobel
Proč by ses měla červenat? Na druhou stranu to ale musí být krásné, když se červenáš. :)
Moc ti dík za komentík, moc mě potěšil.
...se teď červenám já... :)
Jinak máš pravdu, něco je tam trochu divný, ale chtěl jsem se popsat co nejvěrněji.
10.10.2006 10:18:00 | Mácha