Jsem ...
Anotace: "Jsem nebe bez mraků a spánek bez jediného snu"
Jsem pták bez křídel
a kouzelník bez hůlky,
jsem ryba bez vody
a pistol bez kulky
Jsem nebe bez mraků
a spánek bez jediného snu,
jsem anděl bez nebe
a noc, kdy není vidět tmu
Jsem slunce bez zatmění
a tóny bez hudby,
jsem touha bez snahy
a život bez smrti
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Ludvyx
Komentáře (1)
Komentujících (1)