Nekrolog
NEKROLOG
Když člověk konečně umře,
zanikne Nebe, Peklo, Věda a taky Bůh.
Lidské tělo pomalu rozkládá se
a všude kolem smradlavej je puch.
Z prachu náhle vzejdeš
a v prach se také obrátíš.
V lůně matky jsi jen embryo, nevědomé nic.
Po smrti na atomy se rozložíš a nic víc.
Komentáře (0)