Oběd (?)
Anotace: Někdy se nepovede, to nebude mnou..
Dala jsem na plotnu polívku ze sáčku,
na druhé právě pálim omáčku..
Ňák se to nedaří,z trouby se kouří,
maso se v pekáči divoce bouří.
Poklička nadskakuje pod vlivem varu,
vyháním z oken hustou páru..
Vypínam plotýnky, otvíram troubu,
přičemž spatřím tmavou hroudu..
Smířená s osudem, k obědu třeba,
vezmu si kus (tvrdýho) chleba..
Komentáře (3)
Komentujících (3)