Omyl
Anotace: Jen taková krátká myšlenka...
Je to láska na dálku,
je to vzácný vztah,
život měním v památku
a nechci žádný krach!
Když otevírám srdce mé,
je to pouze krok,
jsme neomylní-a říkám né
Když živý,tak pouze rok,
a přesto díky za pokrok!
Svět je chvilka chaosu,
a vesmír plný let,
tak ptám se tedy naposled,
proč básník se tu splet?
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: tajemná slečna
Komentáře (0)