Anotace: ...
hehe, tady někde jsme se poznali:)docela mi chybí tyhle texty bez zápachu cigaret, chlastu..a revolty mládí:)napiš mi nějakou hezkou jasmin.)a aspoň čtyři slova na řádek:)
05.06.2008 00:17:00 | Art Brasi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?