Paní paní paní jak silná jste v kramflecích,máte jistě dlouhé nohy,ale také dlouhatánský nos.Vy představujete si nás v klecích,ale my už toho máme dost.To neznamená,že když milujete růže,že plevelu se zbavíte,i plevel má své místo v knize,prozatím mě bavíte.
09.10.2006 21:07:00 | Lipschowski
...a jestli mělo být méně o trochu víc...pak vtipnější jsi víc, než jsem si dřív myslela, Vierko...vyber si
09.10.2006 06:35:00 | Mirka Hedbávná
A prečo Vierka???? Napiš své výhrady, chtěla bych je znát!!! U tohoto dílka jsem si docela jistá...
08.10.2006 20:53:00 | Mirka Hedbávná