Cigareta:)
Cigareta
------------
Trávíme čas spolu,já a cigareta,
k uším mi zní slova,
z nichž vytváří se stále stejná věta,
že kouření je škodlivé.
Vím to!
Přesto jdem ruku v ruce,
já a cigareta,
drží mne v šachu
a já jsem sketa ji odříci,
jsem slaboch,
tak vytvořím si z kouření meditaci.
Panečku,to je výmluva!
Proč ne.
Sedíme spolu,v tichu,každý pohyb vnímáme,
k ústům ji přiložím,
vdechnu,vydechnu,
se vzduchem my dvě kouř smícháme,
dokouřím a pak se chechtáme.
Ba ne,jen já,ona už umřela,
zas mě dostala!
A po ní přijde jiná.
Jsem slaboch,co na to říci!
Komentáře (1)
Komentujících (1)