Sen versus realita
Sním o krajích vzdálených.
O krajích za mořem,
Sluncem a vůní květů provoněných.
Není to jen sen?
Mám jej na dosah - honem!
Pozdě. Rozplynul se - zbyl dým jen.
Je to smyšlený ráj.
Kde všichni se rádi maj.
A v provoněný háj,
barevné květy rozkvétaj.
Toužím zemi tuto navštívit.
A se zkušenostmi se podělit,
s těmi, co nedokáží snít
a v hnusným reálným světě musej hnít...
Komentáře (0)