Anotace: nepoznal jsi, že už si nehraju...
Dětství je souběžná dimenza našeho života, kterou prožíváme s každým dítětem v našem okolí.
09.10.2006 14:31:00 | Doriana Marková
Ve vzpomínkách je tráva vždycky zelenější a voda...oceán. Ahoj Hanko, zdraví Aglája(Vlaďka)
09.10.2006 09:51:00 | Aglája