je smutná a já Tě dlouho nečetla, kdy zas tu budeš? (robot pokyvuje HMM :-))
25.05.2007 23:58:00 | ni.va
A tak tu stojím v nostalgii,
mou ruku ve své přece máš,
i jiné emoce než smutek žijí...
poznáš je, když strom objímáš...
A tak tu stojím v nostalgii,
já u tebe, ty vedle mě,
podivná síla se v nás vpíjí...
jak přes kořeny ze země...
A tak tu stojím v nostalgii,
a s tebou dýchám stejný vzduch,
podzimní listy v letu míjí
nás dva... a nekonečný kruh...
09.10.2006 21:49:00 | Cecilka
...to já jsem se zase potěšil ...
...moc pěkně napsáno ...
...:) ...
09.10.2006 11:13:00 | WhiteSkull
smutná...velice smutná básnička, z které ten smutek dýchá...proto za sto...i když jsi mě nepotěšil...
09.10.2006 08:03:00 | no