Pijáci
Anotace: ...a možná jsem stejný...
Společnost pijáků
baví se zvesela
ledaco seženou
všelico vědí
půllitry drijáků
lijí si do těla
domů se neženou
sedí a sedí
Pro hádky bez pranic
o všem a o ničem
co neví nepoví
ač mozku líh cloní
se vkusem bez hranic
každý je bavičem
Kdopak mi napoví?
Jsem jako oni?
Komentáře (1)
Komentujících (1)