Žít..
Anotace: Kdyby takový byl život, nikdo by neměl žádné trápení...
Žít s každým novým dnem,
tak, jako by byl poslední,
jít vždycky za svým snem,
i kdyby nebyl k splnění.
Žít s veškerou svou vášní,
která nikdy nezhasíná,
v duši navíc pořád krásní,
jak rozkvetlá kopretina.
Žít se srdcem bez trápení,
mít radost z každé vteřiny,
znát, že svět se nezastaví,
i když stojí štěstí hodiny...
Komentáře (1)
Komentujících (1)