Jazýčková
Jak toužím prověřit zralost ňader tvých.
Mám svěřit úkol ten jazýčku váhy,
když jazýček můj málo má odvahy?
Vždyť volit vítěze nemůže být hřích.
Přestože bývám s odvahou na křížku,
nepřenechám práci tu jazýčku vah.
Už přišel jsem na to, jak překonám strach:
S jazýčkem svým já začnu na tvém bříšku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)