Ptáček
Anotace: Taková říkanka pro děti.
Ptáček
========
Slunce pálí a někde v dáli,
si nebem letí ptáček malý,
svobodný,volný si křídly mává,
slunce mu k tomu svůj souhlas dává.
Letí si,letí,tím širým nebem,
vánek si vane,okouzlen letem.
Ptáček z té výšky se dolů dívá,
omámen krásou píseň svou zpívá.
Boží to tvoreček,volně si letí,
svůj život miluje,je jako děti,
svobodný,hravý,s čistotou v duši,
srdíčko v hruďi mu vzrušením buší.
Přírodou letí,v sluneční záři,
moc mu to sluší.
Komentáře (1)
Komentujících (1)