Zkušenosti starších
Anotace: rozdávej rady...hodí se
Levé oko ze snítka se kalí,
Pravé slepotou se mi klaní,
Dlaní čtu a též dlaní se dívám,
Unavené rty s ní jemně překrývám,
Listuji ve starých vrásčitých tváří,
Zkušenostmi slastně jenom září,
Dej hlas zážitkům co staly se kýlou,
Pro jinou osobu stanou se sílou…
Komentáře (0)