Co jsou to lidi?
Anotace: O lidech, překvapivě...
Lidi jsou pěšci na šachovnici života,
Jsou jako nit, co snadno se zamotá.
Lidé jsou bouřka v jasný letní den,
Jsou skutečnost, co má být sen.
Lidé jsou zrada, lež a klam,
Lidé jsou společně každý sám.
Lidé jsou tečka uprostřed vět,
Lidé ti jen mažou kol pusy med.
Lidé jsou tma uprostřed dne
A člověk je nic a taky vše.
Komentáře (0)