moc... je toho moc
Je toho moc,
už to nezvládám.
Nevnímám to,
na záda se pokládám.
Nemá smysl,
zatěžovat mysl,
zbytečnými vědomosti,
jako třeba: „Kdy vládl ten Křesomysl?“
Zítra píšeme test,
"Kdy jen sv. Vojtěch provedl ten křest?"
Čučím na to zoufale...
snad pomůže mi někdo... kdo ale?
Komentáře (2)
Komentujících (2)