Tomu, kdo zaslouží, umí hodně dát,
pro jiné má jenom stříbrný chlad.
Ty jsi určitě v té první skupině.
14.10.2006 21:08:00 | Mourek
Povídej mi chvíli
o tom čarování...
jak živel vody sílí...
jak mocně umí vábit...
Povídej mi chvili
o té magii...
citech, co vyplavily
všecičko od špíny...
Povídej mi chvíli
o tom kouzlení...
měsíční kámen v dlani,
vnitřní doplnění...
Miluju úplňkové noci...
13.10.2006 20:52:00 | Cecilka