Pěkně stylizované, jen pozor na kabátek, který je v první sloce těsný a v druhé sloce veliký...Leda že by veliký kabátek patřil druhé duši, pak se ovšem jedná o jinotaj do kterého se mi nepodařilo proniknout, tedy omlouvám se...
17.10.2006 01:25:00 | Dandysek
Hezká,taková tajemná,plná představ-umne.U tebe prožitků hezky vetknutých.
13.10.2006 19:17:00 | s.e.n
Hezký moc. Ta první sloka je super. :)
K tvému komentíku. Já si moc, jako anděl nepřipadám, ale já to nemůžu posoudit nejsem objektivní :))
...ale zas andělský ďábel to snad... ;))
11.10.2006 09:50:00 | Mácha