Procitnutí
Anotace: není to báseň, není to próza, jen myšlenky. Takový menší nesmysl, co mě napadl.
Stojím uprostřed něčeho, čehosi.
Stojím a rozhlížím se.
Nevidím nevnímám necítím a přesto..
přesto se bojím.
Rozhlížím se - nic nevidím!
Jsem slepá a nepřipouštím si to.
Naslouchám - Neslyším!
Že bych snad ani neslyšela?!
Necítím chlad, necítím své tělo!
Nemohu procitnout, avšak procitla jsem.
Vidím sebe samu, vidím se na obraze.
V nicotě.
Avšak nyní zjišťuji,že je to pravda,
slepá, hluchá, bez citu.. byla jsem taková?
Ne! křičet bych chtěla.
Křičet jen křičet.
Vidím, slyším a cítím - taková jsem Já.
Nejsem cladná, cítím žár.
Nejsem slepá, vidím.
Nejsem hluchá, slyším.
Cítím, že ŽIJU.
Komentáře (3)
Komentujících (3)