Korupční
Anotace: Kraťoučký záblesk myšlénky...
Podle zvyku společnosti
vděčni věčné tradici
podplácíme bez starosti
v jakékoli pozici
Prý pro snažší živobytí
či k zamlžení zraku
cenu má jen co se třpytí
a čest?Jen hrouda vraku
Komentáře (1)
Komentujících (1)