Žádné křížky jsem nepostřehla,
to asi Anděl křídly tě chrání,
abys štěstím nevylétla jako střela,
On drží pěvně svoji paní ...
12.10.2006 15:20:00 | Ledňáček
Pochytal jsem slzy do pytlíku, aby je nikdo neviděl a abych se v nich neutopil.
Jó, letí to, letí!
12.10.2006 10:04:00 | JardaCH
Robin a Šuměnka,
sluníčka očénka,
ty stárnout neumí,
bez hranic zavoní
do dlaní človíčků,
jimž spatříš na víčku
jejich lásky paprsek,
pečují o lidský okrsek
na planetě Zemi
objetími svými... :-)
11.10.2006 20:46:00 | Levandule